Man kan let komme på glatis
uden den rigtige samarbejdspartner

Vi er specialister
mange kompetenceområder

DataCenterGruppen er en del af Multikøl & Energi A/S, og derfor står vi som en stærk partner, når det kommer til en bred vifte af løsninger inden for køling og varmepumper til kritiske installationer. Vi dækker alt fra større datacentre og serverrum til mindre lokale IT-installationer.

Driftsikkerhed, kvalitet og bæredygtighed er klare fokuspunkter for os og gennem vores mange års erfaring i branchen, bruger vi dem til at skræddersy køleløsninger, der dækker den enkeltes virksomheds behov, samtidig med at vi sikrer god service i hele processen.

Datacentre - Køling & Serverrum

DataCenterGruppen en del af Multikøl & Energi A/S, og derfor står vi som en stærk partner, når det kommer til en bred vifte af løsninger inden for køling og varmepumper til kritiske installationer. Vi dækker alt fra større datacentre og serverrum til mindre lokale IT-installationer.

Driftsikkerhed, kvalitet og bæredygtighed er klare fokuspunkter for os og gennem vores mange års erfaring i branchen, bruger vi dem til at skræddersy køleløsninger, der dækker den enkeltes virksomheds behov, samtidig med at vi sikrer god service i hele processen.

Kvalitetsbevidsthed resulterer i høj driftssikkerhed

DataCenterGruppen har adgang til en bred vifte af komponenter og fabrikater til IT-køling, hvilket gør det muligt for os at sammensætte de bedste løsninger til den enkelte hver gang. Det gør, at vi kan imødekomme enhver og kan være med til at dække vores kunders behov bedst muligt.

For fortsat at kunne sikre de bedste løsninger til vores kunder har vi hos DataCenterGruppen et stort fokus på uddannelse og certificering af vores medarbejdere. Det betyder, at al personale i salg, design samt projektorganisationen er certificeret til alle opgaver, der ønskes løst. I projektafdelingen er der en Accredited Tier Designer© (ATD) og en Accredited Tier Specialist© (ATS) ansat, hvilket gør, at vi kan sikre, at kunder, som ønsker en, TIER certificering af deres installation, kan få dette og dermed få den korrekte rådgivning og løsning, hvor redundans-løsninger også lever op til UPTIME Instituts standarder og kan certificeres. Det øvrige personale i salg og projekt samt en bred vifte af teknikere, som servicerer IT-installationer CDCP, er certificeret hos EPI.

For at imødekomme kundens ønsker og forventninger tilbyder vi hos DataCenterGruppen højtydende køleløsninger med redundans-grader fra Tier I til og med Tier IV, hvilket sker i balance med driftsøkonomien.

Grundet et tæt samarbejde med forskellige leverandører af specifikt IT-køleudstyr kan vi på bedste vis imødekomme netop din problemstilling ved at vælge den bedst egnede anlægsløsning ud fra en bred pallette af fabrikanter og løsninger. Derudover vurderer vi komponenter, rørføring og fejltolerance til den enkelte opgave i tæt samarbejde med dig som kunde, hvilket er med til at sikre en tilfredsstillende totalløsning.

Fokus på bæredygtighed og en grøn profil

Når vi anvender naturlige kølemidler og lav-GWP-kølemidler, der lever op til de nuværende og fremtidige krav for kølemidlets bæredygtighed, styrker vi køleløsningens grønne profil, hvilket påvirker din virksomhed yderst positivt. Derudover laver vi altid en vurdering, om et frikølings- eller varmepumpeanlæg ville være relevant i forhold til at kunne nedbringe energiudgifter og samtidig sikre en bæredygtig løsning. Den mest energioptimale løsning sikres til din virksomhed, idet vores spidskompetencer ligger i specialdesignede anlægsløsninger.

 

koeling

Køleanlæg

Den køletekniske installation omkring komponenter, rørføring, skalerbarhed og fejltolerance fordre stor ekspertise og erfaring – det har DataCenterGruppen.

Læs mere om Køleanlæg

Varmepumper

Datacentre er konstant kilde til varme. Det betyder, at der i tilfælde af mulighed for afsætning af varmen, kan være rigtig god økonomi i at installere en varmepumpe.

Læs mere om Varmepumper

EDB-gulve

Hvad skal bære dit IT-udstyr. Det er ikke helt ligegyldigt hvordan et EDB-gulv er konstrueret.

Læs mere om EDB-gulve
koeling
el

Datacenter El

el

El-installation

Der skal strøm til – ellers er dit IT-udstyr dødt. El-installationen er den ultimative nødvendighed for IT-drift.

Læs mere om El-installation

Generator nødstrømsanlæg

Er serverrummet/datacenteret af særlig betydning, eller vil kunden ’blot’ være sikker på strømforsyningen – at all time; Ja så er en generator en nødvendighed.

Læs mere om Generator nødstrømsanlæg

Netværk

For at holde forbindelsen med omverdenen, der det nødvendig med forbindelser. Disse forbindelser skaffer DataCenterGruppen.

Læs mere om Netværk

UPS nødstrømsanlæg

Til sikring af konstant strømforsyning er nødstrømsanlæg i form af UPS (Uninterruptible Power Supply) med batteri backup, den første vigtige enhed.

Læs mere om UPS nødstrømsanlæg
overvågning

Datacenter Overvågning

overvågning

DCIM

Data Center Infrastructur Management er et begreb, som bliver mere og mere vigtig, i form at planlægning, udnyttelse, budgettering, overvågning med mere.

Læs mere om DCIM

Miljøovervågning

Skulle uheldet være ude i dit datacenter, er det vigtigt at der bliver informeret til det rette personer, hurtigt.

Læs mere om Miljøovervågning

Video

Der er meget få ting, som foregår uden at kunne tåle en gentagelse. Men skulle uheldet være ude, er det fantastisk dejligt at kunne dokumentere et hændelsesforløb.

Læs mere om Video
Brandsikring

Datacenter Brandsikring

Brandsikring

Brandslukning

I datacentre er brandslukning en nødvendighed for – i tilfælde af brand, undgå at den får helt fatale følger for IT-driften.

Læs mere om Brandslukning

Aspiration

Til detektering af brand kan anvendes flere teknologier; røgdetektorer, varmedetektorer eller aspirationssystem.

Læs mere om Aspiration
enterprise

Datacenter Total entreprise

enterprise

Projektledelse

DataCenterGruppen råder over meget erfarne projektleder, som sikre at kunden får præcis det aftalte til rette tid i rette kvalitet og til tiden.

Læs mere om Projektledelse
indretning

Serverrum indretning

indretning

Serverrumsindretning

Hvor svært er det? Tja, det er faktisk temmelig kompliceret, at indrette et serverrum. Der er utrolig mange emner, som skal tages stilling til når udstyr skal placeres.

læs mere om Serverrums Indretning
mikro

Micro Datacenter

mikro

Micro DataCenter

Er der kun lidt udstyr? Findes der kun lidt plads? Er udstyret installeret midlertidigt? Ja så kan løsningen være et mikro DataCenter.

Læs mere om Micro datacenter

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.