Datacenter Overvågning - DCIM

Administration af datacenter infrastruktur med DCIM

Administrationen af datacenter infrastruktur er det, som man i fagsprog kalder DCIM. Det er en forkortelse for Data Center Infrastructure Management. Det er en software, der overvåger og kontrollerer infrastrukturen i virksomheder, foruden at den også kan effektivisere og optimere virksomheders drift. Softwaren letter den daglige administration i IT-afdelingen ved at optimere det eksisterende datacenter.

Få overblik over IT infrastruktur

Administration af datacenter infrastruktur med softwaren giver dig og din virksomhed mulighed for bedre at overvåge driften af IT. Vores DCIM-software fra DataCenterGruppen giver et komplet overblik, så du opnår kontrol over og indsigt i virksomhedens infrastruktur. Blandt fordele ved systemet kan blandt andet nævnes:

  • Reducering af energiforbrug
  • Overvågning i realtid
  • Systemets oppetid beskyttes

Værktøjet giver oplysninger om forbedringer vedrørende planlægning, budgettering, ressourcestyring og udnyttelse. Softwaren giver hurtigt et overblik over alle komponenterne i virksomhedens infrastruktur.

Kompatibel med mange andre systemer og andet udstyr

DataCenterGruppen er eksperter i systemer til disse discipliner, der giver mulighed for at kommunikere med mange systemer. Det er for eksempel change, CTS, supportsystemer, energiovervågning og mange flere. Softwaren kan desuden udføre mange handlinger på tilkoblet udstyr, og derfor er du og din virksomhed sikret muligheder for optimering samt et godt overblik. Softwaren indsamler alt relevant information ét sted, så du let kan se status på dit netværk.

Moderne udstyr tilpasset din virksomhed

Moderne datacentre og IT-drift er en meget kompleks størrelse. Der bliver koblet et utal af systemer sammen fra mange forskellige leverandører. Det forventes, at alt bliver driftet og serviceret på et meget højt niveau, samt at der til enhver tid foreligger opdaterede oversigter over forbrug, ressourcer, driftsoptimering, serviceaftaler og supportaftaler. DataCenterGruppen er eksperter i systemer til disse discipliner, og derfor er vi sikre på, at vi kan levere det perfekte system til dig og din virksomhed.

Behov for overvågning af et datacenter

Behovet for overvågning af datacentre er kun blevet større. Flere og flere virksomheder har brug for gennemgribende styring og kontrol. Dette behov bliver kun forstærket af, at mange virksomheder blander moderne og gammelt udstyr i datacentret. Kompleksiteten af systemet stiger, og derfor stiger kravene om adgang til al information. Som virksomhedsejer skal man have kontrol og overblik over infrastrukturen i virksomheden, så man kan identificere områder, hvor der er fejl eller mulighed for optimering.

En professionel samarbejdspartner inden for datacentre og IT

Hos DataCenterGruppen får du en professionel samarbejdspartner, der har været mange år i branchen. Vi er specialister på området og har allerede installeret produktet hos mange tilfredse kunder. Det er en af årsagerne til, at vores kunder vender tilbage. Det er vi meget stolte af. Hos DataCenterGruppen får du en partner, der tilbyder professionelt udstyr og rådgivning. Installation af udstyret kan vi også være behjælpelige med. Og skulle du i fremtiden få brug for hjælp, så klarer vi også udfordringerne sammen. Vi er med dig hele vejen i dit projekt.

Kontakt os og få styr på dit IT-udstyr

Kontakt DataCenterGruppen via vores kontaktformular, telefonnummer eller e-mail. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi tilbyder altid en uforpligtende samtale, så du kan høre meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig – uden nogen form for binding. Hvis tilbuddet lyder som noget for dig, så kan du få en demo af systemet. På den måde er du sikker på, hvad det er, du takker ja til ved en endelig handel.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.