El-installation

El-installation

Hos DataCenterGruppen får du erfaring, rutine og skræddersyede løsninger indpakket i ekspertise inden for el-installationer til IT-drift. Det er afgørende, at installationen udføres af kompetente medarbejdere i højeste kvalitet, og det garanterer vi hos DataCenterGruppen.

Din professionelle el-leverandør

Hos DataCenterGruppen udfører vi el-installationer overalt i Danmark. Vi har både egne ressourcer, men samarbejder også med de bedst autoriserede installationsfirmaer indenfor branchen. Vores ydelser inkluderer el-installation inden for IT-drift og tilhørende ydelser indenfor servicering af serverrum, der overholder alle lovmæssige foranstaltninger. Som virksomhed bestræber vi os altid på kompetent udført arbejde og at sikre gode kunderelationer gennem hele processen.

Hos DataCenterGruppen stræber vi efter, at alle forhold omkring el-installation til IT-drift projekteres og udføres med stor håndværksmæssig erfaring. Vores samarbejdspartnere har også stor viden og den fornødne erfaring, som det kræver for at være blandt de bedste i branchen. Som kunde får du derfor en installation med afsæt i den bedste kvalitet. Vores arbejde foregår altid i kundehøjde, hvilket betyder at vi altid tilbyder rådgivning og sparring under hele forløbet. Vi skræddersyer løsningerne – vi ved at behovet varierer på forskellige parametre og afhænger af den enkelte kundes specifikke ønsker.

Vigtigheden af en el-installation

Der skal nemlig strøm til – ellers er dit IT-udstyr dødt. El-installationen er derfor den ultimative nødvendighed, når det kommer til IT-driften og dens sikkerhed. Vi har et stort udvalg af tilfredse kunder, hvor især driftsikkerheden har været et stort fokusområde. Vores arbejde inden for el-installationer udføres ofte i IT-virksomheder med store computersystemer, der indeholder komponenter, såsom servere, telekommunikations- og lagringssystemer. Uanset omfanget af opgaven, så står vi klar med en løsning hos DataCenterGruppen.

Kontakt os allerede idag

Skal din virksomhed have udført professionelt el-arbejde? Hos DataCenterGruppen udfører vi både små og store el-installationer med fokus på driftsikkerhed. Vores el-installationer leveres altid efter de højeste normer og med stor håndværksmæssig erfaring. Sådan sikrer vi en løsning, der opfylder kundens behov. Inden for el leverer vi desuden netværk i bedste kvalitet, UPS nødstrømsanlæg og Generator Nødstrømsanlæg.

Kontakt os allerede idag for din næste el-installation til IT-drift. Det kan blandt andet gøres via vores kontaktformular eller på e-mail mail@datacentergruppen.dk

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.