Datacenter køling

Datacenter Køleanlæg

Hos DataCenterGruppen har vi den ekspertise og erfaring, der er nødvendig, når det gælder køletekniske installationer i datacentre. Sammen med vores ejer Multi Køl og Energi har vi over 35 års erfaring inden for branchen, og vi er derfor garant for driftssikre installationer af forskellige køleanlæg, som kan tilpasses netop din virksomheds behov.

DATA-CENTER-CLIMAVENETA


En god investering

Investeringen i det rette køleanlæg vil både være fordelagtigt på kort og lang sigt, da køleinstallationen i et datacenter er den enkelte delinstallation, som har størst indflydelse på den samlede investering, driftsøkonomi og driftssikkerhed. Hos DataCenterGruppen har vi sammen med Multi Køl og Energi markedets absolut bedste produkter samt mangeårig erfaring med rådgivning, projektering, installation, drift og service.

På grund af de store mængder varme, der er til stede i et datacenter, er det nødvendigt med et anlæg, der kan køle alle it-enheder, uanset om der er tale om større datacentre eller mindre serverrum. Det er desuden også vigtigt, at der konstant opretholdes en stabil temperatur, så udstyret ikke tager skade under drift – det sørger vi for hos DataCenterGruppen med vores effektive køleanlæg.

Hos DataCenterGruppen er det vigtigt for os, at vi udnytter energi så meget som muligt i vores løsninger. Derfor tilbyder vi også varmepumper og varmepumpeanlæg, der eksempelvis kan installeres direkte i kølesystemet, som kan gøre brug af overskudsvarmen fra netop datacentre og serverrum. På den måde udnyttes og genbruges den energi, der bruges på kølingen, som så kan anvendes som varmekilde.

Skræddersyede kølesystemer

Hos DataCenterGruppen arbejder vi ud fra de mest moderne køleprincipper og har kompetente køleingeniører ansat til at udarbejde kølesystemer. Det giver os mulighed for at finde den rette løsning, der er tilpasset netop din virksomhed – uanset omfang og type anlæg. Grundet Danmarks geografiske placering kan vi etablere frikøleanlæg for beskedne merudgifter, som udnytter den kolde udetemperatur i driftslokalet. I forbindelse med disse køleanlæg udarbejder vi detaljerede beregninger omkring mulige besparelser, som let kan reducere driftsudgifterne med 50-60%. Vi sikrer dig altså et skræddersyet kølesystem – altid med øje for at effektivisere dine processer og sikre fremtidige besparelser.

Når du vælger DataCenterGruppen som din leverandør til dit næste projekt, er du samtidig sikret professionel service mange år ind i fremtiden. På den måde får du den rette vedligeholdelse af køleanlægget af et autoriseret kølefirma, som har stor erfaring inden for køling.

Miljøvenlige og naturlige kølemidler

I forbindelse med valg af køleanlæg er der mange forhold, der skal tages hensyn til, og hvert enkelt parameter har stor indflydelse på, hvilken løsning, der anbefales. Hos DataCenterGruppen har vi et stort fokus på brugen af naturlige kølemidler (fx ammoniak, CO2, propan), som altid sker inden for realistiske økonomiske rammer. Vi er samtidig med i flere udviklingsprojekter, som er med til at sikre miljømæssige og optimale køleanlæg i fremtiden.

Som et yderligere bæredygtigt tiltag, arbejder vi hos DataCenterGruppen ud fra FN’s verdensmål, der har til formål at sikre bæredygtig udvikling i hele verden. Vi har udvalgt fem mål, hvor vi mener, at vi kan være med til at gøre en betydelig forskel. Disse mål er bæredygtig energi, industri, innovation og infrastruktur, ansvarligt forbrug og produktion, klimaindsats samt partnerskaber for handling. Sammen med et tydeligt fokus på disse verdensmål og et internationalt klimafokus, ønsker vi at mindske klimapåvirkningen betragteligt, og det gør vi blandt andet gennem vores miljørigtige og energioptimerede køleanlæg, der tager hensyn til miljøet under drift, og som på lang sigt vil sikre din virksomhed betydelige økonomiske besparelser.

Kontakt os for yderligere information

Står du og skal have fat i et køleanlæg til din virksomheds datacenter, er du meget velkommen til at kontakte os hos DataCenterGruppen på tlf.: 7025 2777 eller på e-mail: mail@datacentergruppen.dk for et uforpligtende tilbud. Vi leverer løsninger, som tager udgangspunkt i dine behov, og vores autoriserede eksperter tilrettelægger ligeledes rådgivning efter disse. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig i dit næste valg af energioptimeret køleteknologi.

.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.