google-site-verification=VxnB6BQMUdcr8Pijn2Ms3fMTwTI3c-damKMErmg_vc8

Datacenter køling

Datacenter Køleanlæg

Den køletekniske installation omkring komponenter, rørføring, skalerbarhed og fejltolerance fordre stor ekspertise og erfaring – det har DataCenterGruppen. Det meget tætte samarbejde med Multi Køl og Energi er garant for stor ekspertise på køleområdet med mere end 35 år erfaring, opbygget omring anlæg fra få kW op til flere MW.

Køleinstallationen i et serverrum/datacenter er den enkelte delinstallation, som har størst indflydelse på den samlede investering og driftsøkonomi, og er derfor det område, hvor DataCenterGruppen i samarbejde med Multi Køl og Energi, har markedets absolut bedste produkter, samt mangeårig erfaring omkring rådgivning, projektering, installation, drift og service.

I forbindelse med valg af køleløsning, er der mange forhold der skal tages hensyn til og hver enkelt parameter har stor indflydelse på, hvilken løsning der anbefales.

DataCenterGruppen arbejder ud fra de mest moderne køleprincipper og har flere køleingeniører ansat til udarbejdelse af netop den løsning som passer i det aktuelle projekt. DataCenterGruppen har stor fokus på naturlige kølemidler (propan, CO2, ammoniak), hvor det er inden for realistiske økonomiske rammer, og vi er med i flere udviklingsprojekter for at sikre miljømæssige optimale anlæg i fremtiden.

Danmark er placeret i et rigtig godt geografisk område, hvor vi for beskedne merudgifter, kan etablere frikøleanlæg, som udnytter den kolde udetemperatur uden at indblæse atmosfærisk luft til driftslokalet. DataCenterGruppen udarbejder detaljeret beregninger i de aktuelle tilfælde omkring besparelser, og disse kan let reducere driftsudgifterne med 50 – 60%.

Lad DataCenterGruppen vejlede i dit næste valg af køleteknologi.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.

google-site-verification=VxnB6BQMUdcr8Pijn2Ms3fMTwTI3c-damKMErmg_vc8