Nødstrømsgenerator

Sikkerhed med nødstrømsgenerator

Vi tager vores kunder alvorligt, og vi er din garanti for, at dit serverrum eller dit datacenter altid fungerer optimalt. DataCenterGruppen tilbyder et stort udvalg af nødstrømsgeneratorer, for at dit serverrum eller dit datacenter skal fungere 100% stabilt og uforstyrret. Da stabilitet er alfa og omega, skal du altid være sikret imod eventuelle strømafbrydelser. Skulle der imod forventning ske en strømafbrydelse, sikrer vi dig med en nødstrømsgenerator. Vores nødstrømsgeneratorer er drevet af dieselmotorer og er derfor uafhængig af eventuelle strømafbrydelser.

Vi samarbejder med de bedste og mest stabile leverandører og leverer løsninger fra MAK og Caterpillar. Caterpillar er en af verdens største udbydere af generatoranlæg og med erfaringer fra alle former for sammenhænge er du sikret kvalitetsløsninger, der holder. DataCenterGruppen forhandler løsninger fra 12 til 17.000 kVA. Uanset dit behov kan vi altid finde den pålidelig og sikker løsning, du har brug for.

Stærke samarbejder

Ud over at levere nødstrømsgeneratorer sørger vi naturligvis også for, at servicere og vedligeholde dit anlæg. I den forbindelse samarbejder vi med Pon Power Scandinavia. De har i mange års erfaring med Caterpillar og MAK indenfor generatoranlæg og andre af producenternes kerneområder som eksempelvis sværindustri og off-shore. Derfor er der en god kommunikation og afprøvede rutiner i samarbejdet og derfor står DataCenterGruppen altid klar til at servicere kunderne. Faktisk tilbyder vi servicering af de fleste former for generatoranlæg hele døgnet rundt – hele året rundt.

PonCat logo