UPS anlæg & Nødstrøm

UPS nødstrømsanlæg – Sådan sikre dine data

Når du har et serverrum eller et datacenter er det essentielt, at du sikrer dine data ikke tager skade, eller går tabt på grund af strømafbrydelser. På verdensplan mister virksomheder med serverrum og datacentre mange milliarder kroner om året på grund af strømafbrydelser. Mange virksomheder overvejer ikke at sikre sig imod noget så enkelt som strømafbrydelser. Når man arbejder med servere er man fuldstændigt afhængig af en konstant og stabil strømforsyning.

APC logo

Derfor samarbejder DataCenterGruppen med APC, som er verdens førende producent indenfor nødstrømsanlæg. Vi kan tilbyde alle de produkter, som APC udbyder, blandt andet UPS (Uninterruptible Power Supply) anlæg. Et UPS anlæg leverer nødstrøm, når det er nødvendigt. UPS anlæg fra APC kan levere strøm fra 500 watt op til flere Megawatt. Med denne teknologi og samarbejdspartner sikrer DataCenterGruppen, at vores kunder og deres data altid er sikret mod strømafbrydelser.

At vi så samtidig tilbyder markedets bedste virkningsgrader på UPS anlæg – både under Eco drift og i dobbeltkonverterende drift – er ekstra gevinst for dig.

Læs mere om UPS anlæggene her – både 1 faset & 3 faset (APC & MGE):

UPS sortiment

Nødstrømsanlæg, Rack PDU, PDPM tavler og overvågning

DataCenterGruppen kan også tilbyde en række andre produkter fra APC. Et populært produkt er Rack PDU (Rack Power Distribution Units). Rack PDU’er sikrer, at der altid er strøm tilgængeligt til dine racks. Managed Rack PDU’er måler strømfordelingen præcist og i realtid og giver dig dermed mulighed for at forudse eventuelle problemer og øge effektiviteten.

Udover UPS anlæg og Rack PDU tilbyder vi også PDPM tavler, UPS overvågning og overvågning af serverrum via Netbotz og StruxureWare. Med Netbotz er det bl.a. muligt at foretage videoovervågning og benytte sig af bevægelsessensorer, samt en hel række sensorer for temperatur, luftfugtighed, gas, vand, lufthastighed mm. StruxureWare er en software, der kan hjælpe med at overvåge og reducere strømforbrug og hjælpe med at skabe et mere bæredygtigt energiforbrug i organisationen.

Når vi taler om IT sikkerhed er der altså en række faktorer, vi skal tænke over. Serverrum og datacentre er ikke blot følsomme på softwaresiden, men er også fuldstændigt afhængige af en sikker og konstant strømforsyning. DataCenterGruppen ønsker at hjælpe vores kunder med at opnå de mest sikre løsninger. Også løsninger, der hjælper dem med at spare penge på den lange bane.

Andre fordele ved UPS anlæg

Der kan ikke være nogen tvivl om, at kontinuerlig drift er essentiel for de fleste virksomheder. UPS anlæg er med til at sikre data og sikker drift. Et anlæg kan anvendes til mange andre ting end til at nødstrømssikre en server. Det kan f.eks. omfatte netværksudstyr, kritisk nødbelysning, telefonsystemer, alarmer, rulle gitre og mange andre områder. En UPS er en slags reservestrømforsyning, der altid står klar til at tage over og levere strøm, hvis den almindelige strømforsyning skulle svigte. På den måde undgår man problemer, hvis strømmen går.

Vi guider dig i valg af UPS anlæg

Hos os kan du finde dit næste UPS anlæg, der er din sikring, hvis strømmen svigter. Et UPS anlæg skal stå klar i alle døgnets timer hele året rundt til at træde til, hvis der af den ene eller anden grund ikke længere kommer strøm til dit udstyr. En UPS er altså en livline at have i baghånden, hvis der er problemer med den almindelige strømforsyning. Der findes UPS anlæg i mange størrelser, og du kan finde lige præcis det anlæg, der passer bedst til dig i vores store udvalg. Så er du fri for at skulle bekymre dig om muligheden for strømsvigt.

Vi har mange års erfaring med UPS anlæg, hvilket gør os i stand til at rådgive dig omkring, hvilken størrelse anlæg du skal bruge. Hvis du ønsker at være sikker på, at din produktion ikke går helt ned, næste gang strømmen svigter, er vi derfor de rigtige at gå til.

Du er altid velkommen til at kontakte os over telefon, så vi kan få en snak om, hvad et UPS anlæg kan gøre for dig.