Micro Datacenter

Micro DataCenter

Er der kun lidt udstyr? Findes der kun lidt plads? Er udstyret installeret midlertidigt? Ja så kan løsningen være et mikro DataCenter. Et sådan ’center’ har alle de vigtige funktioner i ét rack, sågar i halv størrelse, hvis der f.eks. kun skal være IT-udstyr i 8U. Du får rigtig fysisk sikring af dit udstyr, nødstrøm, brandslukning, overvågning og så kan det placeres i samme rum som medarbejdere, da rack er meget støjsvagt.
Der er rigtig mange steder, hvor det ikke er muligt at lave et rigtigt serverrum med systemer til sikker IT-drift. Det kan være netværksrum, lægehuse, tandlæger, ’sattelitkontorer’, eksterne produktionssites o.m.a. Er der brug for IT-udstyr i disse situationer, kan den nemmeste og billigste løsning være at investere i et micro DataCenter. Er der en central IT-organisation placeret på et sted, men skal servicere og levere udstyr til mange lokationer, kan micro Datacenter være den oplagte løsning, da installation, konfiguration, og patchning kan foretages ’hjemme’ og micro DataCenteret sendes til den aktuelle lokation. Eneste krav er en el-forsyning og en fiberforbindelse.

Et sådan DataCenter har almindelig 19” opspænding, et nødstrømsanlæg, et køleanlæg, et brandslukningsanlæg og et overvågningssystem. Ud over dette er der mulighed for at lave ’adgangskontrol’ med sites system (brik, fingeraftryk, nøgle mm), videoovervågning.
DataCenterGruppen kan vejlede om hvilken type og størrelse til den aktuelle opgave, da der findes micro DataCenter i størrelsen fra 23U til 42U og placeres i alle indendørs rum.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.