Datacenter Overvågning - Miljøovervågning

Miljøovervågning

Skulle uheldet være ude i dit datacenter, er det vigtigt at der bliver informeret til det rette personer, hurtigt. Derfor er DataCenterGruppen leveringsdygtig i overvågningssystemer som helt selvstændigt tager hånd om fejl og situationer i datacenteret, som kan udvikle sig uhensigtsmæssigt. Det er også vigtigt at der bliver lavet en handlingsplan i tilfælde at alarmere fra de forskellige systemer eller hvis der opstår fejl.

Langt de fleste systemer i et datacenter en meget vigtige for driften af IT-systemerne. Derfor er det også vigtig at der bliver informeret, hvis der opstår situationer, som kan resulterer i uregelmæssigheder. For at nævne nogle enkelte; Detektering af røg, utætheder i kølesystemet, forhøjelse af lufttemperatur, luftfugtighed, åbne døre o.m.a.

Disse hændelser kan potentielt medføre nedlukning af systemer.

Rigtig mange systemer har indbygget alarmfunktioner, men disse er ofte intern afhængige og vil i tilfælde af alvorlige fejl ikke give beskeden videre. Derfor er et selvstændigt overvågningssystem meget anvendeligt og hvis det samtidig er med indbygget GSM modem vil anlægget under alle omstændigheder kunne kommunikerer med omverdenen uagtet forsyningssituationen.

DataCenterGruppen er eksperter i overvågning og har systemet til alle situationer.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.