Udvalgte Partnere

Nedenfor kan du se nogle af vores partnere som vi har indgået samarbejder med.

Partner Climaveneta

Climavenetas mission er at levere energieffektive kølesystemer-, klima-og optimeringsløsninger, der forbedrer alles komfort, forbedrer bygningers rentabilitet og nedbringelse i udledning af CO2.
Som europæisk leder inden for HVAC-branchen har Climaveneta leveret køleløsninger og aircondition – til de mest udfordrende og krævende projekter i hele verden i over 45 år. Med udgangspunktet i dette har, Mitsubishi Electric Hydronics S.p.A. har besluttet at gøre Climaveneta til gruppens specialiserede brand for Hydronic Comfort applikationer.
Resultatet er det mest komplette sortiment af avancerede køleløsninger, der giver forbedret brugervenlighed, energieffektivitet og miljømæssig bæredygtighed til moderne bygninger samt bidrager til sundhed og velvære for mennesker.
Disse løsninger bakkes op af en forretningstilgang baseret på fleksibilitet og evne til at tilpasse systemerne til kravene i hvert projekt.

Besøg Partner

Partner Partner Starline Track Busway

Starline Track Busway er et revolutionerende kraftdistributionssystem, der fås i forskellige størrelser fra 40 til 1250 ampere. Systemets mest unikke funktion inkluderer en kontinuerlig adgangsspalte, hvilket betyder, at der kan tappes strøm hvor som helst. Denne fleksibilitet gør det til den ideelle løsning til miljøer, der ønsker at udvide eller ændre layout; eller dem, der simpelthen gerne vil have disse muligheder tilgængelige for fremtiden.
Andre vigtigste fordele ved Starline Track Busway-produktet inkluderer reducerede anlægsomkostninger, hurtigere installation og muligheden for at tilpasse løsninger, der passer til dine behov. Starline Plug-in-enheder kan også kobles fra og tilsluttes uden strømforbindelse til busway, og produktet kræver ikke rutinemæssig vedligeholdelse.

Besøg Partner

Partner Socomec

Når elektrisk strøm er afgørende, når belysningen er afgørende, når processen er kritisk
I næsten et århundrede har Socomec erhvervet ekspertisen til at levere de mest innovative løsninger til at sikre de elektriske installationers energimæssige ydeevne, uanset hvor den er kritisk.
Når det drejer sig om energi, arbejder vores ingeniører, teknikere, produktionsteams og salgsstyrke tæt sammen med vores kunder for at sikre sikkerheden, tilgængeligheden og den energimæssige ydeevne af deres elektriske installationer.

Besøg Partner

Partner Rentaload

Rentaload udlejer et stort udvalg af load banks fra 0,5kW til mange MW: robuste load banks til racks, plenum, generator resistorer, jævn- eller vekselstrøm etc.
Tjek vores mest populære produkter til strøm- og kølebehov, der bedst matcher Jeres data center.

Besøg Partner

Commissioning Report_7_pager

Commissioning Report_full_2020_klein

Load banks & data centre commissioning – Tips, Field Notes, Best practices

Partner Scanpotec

Vi leverer Secure Power 24/7
Scanpotec designer, projekterer, bygger og leverer Power produkter og løsninger til bl.a. industrien, energi- og forsyningssektoren, kritisk infrastruktur m.v.
Herunder UPS-anlæg, DC-systemer, Batteriladere, Batterier, Ens- og Vekselrettere, Strømforsyninger, Nødgeneratorer, Invertere, Solpaneler, Analoge testanlæg og meget andet.

Besøg Partner

Partner Rittal A/S

Vi fremstiller og udvikler løsninger til dig inden for områderne skabe, strømfordeling, klimateknik, IT-infrastruktur samt software og service – skræddersyede løsninger baseret på standardprodukter til næsten enhver branche. Siden grundlæggelsen i 1961 har Rittal løbende udviklet sig den globalt førende systemudbyder af indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT-infrastruktur samt software og service.
I dag tilbyder “Rittal – The System” en perfekt afstemt systemplatform. Den forener innovative produkter, fremtidsorienterede designløsninger og global service til de mest forskelligartede behov. Og det gælder i vidt forskellige brancher – fra maskin- og anlægskonstruktion, til bilindustrien og til informationsteknologi.
Det hele fra samme leverandør, og altid i bedste kvalitet.

Det er det “Rittal – The System. Faster – Better – Everywhere.” står for.

Rittals 10.000 medarbejdere fremstiller og udvikler “Rittal – The System” til dig. For at sikre din succes. Der kan åbnes op for endnu mere potentiale i synergi med vores søsterselskab Eplan, den førende softwareproducent til tværfaglige engineering-løsninger.
Vi er altid bevidste om vores ansvar over for miljøet og samfundet.

Besøg Partner

Partner Fire Eater

Slukningsprincippet, som INERGEN® anvender, hedder iltfortrængning.
Vi vil tilbyde løsninger, der er bedre, mere effektive og mere konkurrencedygtige end vore konkurrenters.
Visionen er ligeledes at opnå og styrke vores position som værende den innovative leverandør af brandsikringsløsninger ved at fokusere på at beskytte menneskeliv, beskytte ejendom og beskytte miljøet.
Hvad vi gør påvirker vores omgivelser. Derfor fokuserer vi på at:
Producere, udvikle, sælge og distribuere miljørigtige brandsikringsløsninger.
Anvende processer og udstyr der ikke skader miljøet og de omkringliggende omgivelser.

Sprede vores forretning og vores vision globalt Vejen til at opfylde vores vision er ved at sikre at:
Vores kunder, konkurrenter, leverandører og forretningspartnere anerkender og genkender Fire Eater som værende den innovative virksomhed, der
tilbyder de miljørigtige løsningsalternativer indenfor brandslukning.

Besøg Partner

Partner BL Termografi

Undgå fejl i virksomhedens el-tavler
For virksomheder er det en økonomisk belastning at få lukket hele produktionsapparatet ned grundet en simpel pludselig opstået fejl i en eltavle. Med en forebyggende termografiundersøgelse af eltavle og grundig termografirapport fra os, er det nemt at planlægge den forebyggende vedligeholdelse af eltavlen, på det tidspunkt, hvor produktionen tillader det.

Besøg Partner

Partner Grundfos

Vandteknologi er vores kerneforretning

Som en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi føler vi hos Grundfos en særlig forpligtelse. Derfor er vores mål, at vi med banebrydende løsninger bidrager til global bæredygtighed, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten. Vi sikrer rent drikkevand i både den mindste landsby og den højeste skykraber, behandler og flytter spildevand, og sikrer varme og komfort til indbyggere verden over. Vi sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet hver dag, og skaber værdi gennem lokalt entreprenørskab og tætte relationer med kunder, leverandører og andre interessenter.

Besøg Partner