DataCenterGruppen
- Godt håndværk der er til at forstå!

Datacentergruppen leverer løsninger, som tager udgangspunkt i dine behov

Hos DataCenterGruppen vil du opleve, at vi forstår og tilrettelægger vores rådgivning efter dine særlige behov og udfordringer. Vi kan tilbyde autoriserede eksperter i blandt andet Elinstallationer-køleløsninger- nødstrøm samt energioptimering.

DataCenterGruppen har et unikt koncept til Datacenter branchen. DataCenterGruppen dækker hele Danmark.
Vi har lokationer i byerne: AarhusKøbenhavnKoldingGrenaa og Holstebro.

Alt til dit Datacenter

Hos DataCenterGruppen løser vi både de mindre og de helt store opgaver, når det gælder Køling, El-installation, Overvågning og Brandsikkerhed af serverrum og hostingcentre.
Med vores skalerbare løsninger kan vi indfri enhver virksomheds unikke behov, og vi kan levere dem enten som enkeltydelser eller som et samlet turn-key projekt.
Du får én kontakt, ét ansvarspunkt. Kort og godt – vi påtager os det hele!

DCG-CoolingSystems

IT-udstyrets elforbrug efterlader varme i IT-rummet. Derfor er køling en kritisk faktor i ethvert datacenters infrastruktur. Vi leverer redundante og driftssikre køleløsninger med fokus på driftsøkonomi, hvor ”spildvarmen” kan tænkes ind som en mulig resurse og dermed være en del af en mere bæredygtig løsning.

DCG-PowerSolutions

Vi designer, implementerer og drifter sikre løsninger indenfor nødstrømsanlæg, el-installationer og netværksløsninger, med de rette kompetencer og nyeste teknologier. Det sikrer dig den rigtige løsning, første gang!

DCG-Surveillance

Overvågning af dit datacenter har aldrig været vigtigere, uanset om det gælder overvågning af energi, teknik, faciliteter eller kapacitet. Vi har løsningerne der understøtter alle former, herunder video, DCIM, energiopsamling og tekniske alarmer.

DCG-FireProtection

Selv en lille brand i serverrum eller i IT-udstyr kan resultere i katastrofale driftstab. Vi sikrer, at datacentret er korrekt udstyret til at håndtere brandkriser såsom detektering, alarmering, slukning, og brandsikring af datacentret og de tilhørende installationer.

Hent vores Onepager på dansk her
Get our Onepager in english

Datacentergruppen arbejder ud fra FN's Verdensmål

Hos DataCenterGruppen arbejder vi ud fra FN’s Verdensmål. For os er det vigtigt at bidrage til at sikre en bæredygtig udvikling i hele verden. Det kommer blandt andet til udtryk i vores udarbejdelse af energioptimale løsninger.

Hos DataCenterGruppen tager vi ansvar for at være med til at mindske den negative påvirkning af klimaet. Det gør vi bl.a. ved at anvende miljørigtige og naturlige kølemidler i vores løsninger. Læs vores OnePager om FN’s verdensmål.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.