Serverrum indretning

Serverrumsindretning

Hvor svært er det? Tja, det er faktisk temmelig kompliceret, at indrette et serverrum. Der er utrolig mange emner, som skal tages stilling til når udstyr skal placeres. DataCenterGruppen har erfaringen med indretning af alle størrelser rum fra det mindste netværksrum til datacentre med +50 rakcs

Når der skal indrettes et lokale til IT-udstyr, er der mange forhold der skal tages stilling til, og det er helt naturligt, at personer, der måske indretter 1 – 2 serverrum i deres professionelle arbejdsliv, ikke er opmærksom på de samme ting, som DataCenterGruppens medarbejder, der arbejder med disse ting hver dag; nøjagtigt det samme som i mange andre forhold i livet; Husbyggeri, bilkørsel, fodbold, madlavning osv.

I hvert tilfælde vil DataCenterGruppen udarbejder skitser og tegninger, som illustrerer tanker og muligheder inden for de pågældende rammer, og vil i tæt dialog med kunde afdække hvilke nuværende og fremtidige behov der skal imødekommes. Det er meget vigtigt at alle kendte og evt. planlagte investeringer i IT-udstyr bliver fremlagt, så løsningen opfylder alle initiale behov, men samtidig også er skalerbar til ’hvad der nu måtte komme’.

DataCenterGruppen indretter IT-driftsrum sammen med kunden – helt naturligt.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.