Serverrum indretning

- Både nye installationer og redesign

Vi indretter dit serverrum

Hos DataCenterGruppen kan du bede om hjælp til at bygge og optimere dit serverrum. Der er en række forhold, du skal tage højde for i forbindelse med indretning af serverrum. Det skal i første omgang være til at komme rundt i og være muligt at arbejde med. Det er vigtigt, at alle servere og komponenter er tilgængelige i forbindelse med reparationer. Indretningen skal også tage højde for kølingen, så placeringen af alle udstyrskomponenter er vitale. Hvis serverrummet ikke er indrettet ordentligt, sinker det arbejdsprocessen og kan i værste fald resultere i overophedede servere, fordi udstyret er placeret forkert.

DataCenterGruppen har stor erfaring med indretning af serverrum, både når det gælder om at bruge pladsen bedst muligt, og når det gælder driftsikkerhed. Indretningen tager udgangspunkt i best practice fra Uptime Institute, som er organisationen bag Tier-level termerne. Og derudover tager indretningen også hensyn til kunders ønske om skalerbarhed, krav til redundansniveau og behov for overvågning og drift.

Effektiv serverrum indretning til vores tilfredse kunder

Når du har besluttet dig for at etablere et serverrum, hjælper vi dig med at kortlægge dine behov og føre dit projekt ud i livet. Vi har igennem årene arbejdet med små og mellemstore installationer, men har også erfaring med megawatt installationer, hvilket gør at vores kunder kan føle sig trygge uanset størrelse. Vi kan hjælpe med rådgivning, projektering og udførelse af serverrumsprojekter – både store som små.

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og derfor er kun den bedste løsning god nok. Løsninger, der passer til netop dit behov, og lever op til standarderne for indretning af serverrum. For at dine installationer skal fungere optimalt, skal vi sørge for, at dit datacenter er indrettet og designet korrekt. Det er nødvendigt, at der er en korrekt temperatur, luftfugtighed og belysning. Har du allerede et datacenter eller serverrum, men vil gerne optimere eller flytte rundt, kan vi også hjælpe med det. Vi hjælper med alt fra rådgivning til udførelse af etablering af dit serverrum.

I første omgang vil vi gerne hjælpe dig med at afklare dit behov og i fællesskab finde frem til den løsning, som passer dig bedst.