Mikro datacenter

- Professionel drift helt ud i serverrummet

Et Smart Bunker gør det nemt at sikre effektiv drift af mindre datacentre

Smart Bunker mikrodatacenter

Et Smart Bunker mikrodatacenter er en komplet løsning, når du skal lave et datacenter. Et mikrodatacenter indstiller og overvåger selv kølingen, for at sikre en konstant temperatur på den mest sikre og energieffektive måde. Du kan let udskifte eksempelvis ventilatorer og andre elektroniske moduler, uden at skulle afinstallere hele enheden.

Smart Bunkers kan leveres i flere forskellige størrelser og til forskellige former for behov. Det er en slags pakkeløsning, der giver dig UPS, batterier, aktiv køling, miljøovervågning og brandslukning. Der følger en række præfabrikerede komponenter med dit Smart Bunker mikrodatacenter, som derfor er klar til brug med det samme. På den måde får du en infrastruktur, som man normalt finder i store, kommercielle datacentre.

Denne løsning er hurtig og nem at installere, omkostningseffektiv og driftsikker. Du kan få Smart Bunkers fra 23 U/højde enheder op til 46 U/højdeenheder. De understøtter op til 8 kilowatt IT last.

Mikrodatacenter

Smart Bunker – Driftsikker og økonomisk

Smart Bunker mikrodatacentre er støjsvage og kan med fordel erstatte mindre serverrum. I gennemsnit er der tale om 18,5 dB støjreduktion. Hvis du leder efter en løsning, der er driftsikker og billig i drift, kan det anbefales, at du benytter dig af et Smart Bunker mikrodatacenter. Du behøver ikke indrette store serverrum eller bekymre dig om komplicerede installationer. Her er tale om et produkt, der ikke kræver megen vedligeholdelse og som udnytter den eksisterende båndbredde og energien bedre.

Du kan naturligvis få et mikrodatacenter i forskellige størrelser og modeller, alt efter dit behov. Med alle Smart Bunker mikrodatacentre får du den nødvendige infrastruktur, som du har brug for i dit datacenter.

Fordele ved et Smart Bunker mikrodatacenter:

  • Lavt støjniveau – 18,5Db støjreduktion
  • Højere driftssikkerhed
  • Lavere latency på netværket
  • Bedre udnyttelse af båndbredde
  • Fleksibilitet og fremtidssikring
  • Kort installationstid
  • Minimale omkostninger til drift og vedligeholdelse

Hos DataCenterGruppen lægger vi altid vægt på, at vores kunder er tilfredse, og derfor vil vi meget gerne finde den bedste løsning i samarbejde med dig.