google-site-verification=VxnB6BQMUdcr8Pijn2Ms3fMTwTI3c-damKMErmg_vc8

Total entreprise

Datacenter Total entreprise – Projektledelse

DataCenterGruppen råder over meget erfarne projektleder, som sikre at kunden får præcis det aftalte til rette tid i rette kvalitet og til tiden. Det er vigtigt at kunden føler sig tryg og er løbende orienteret omkring projektet. DataCenterGruppen tager sig af alle opgaver fra første ’inspirationsmøde’ til behovsafdækning, tilbudsgivning, implementering, idriftsættelse og service.

Én leverandør, én kontaktperson, ét projekt – DataCenterGruppen holder styr på opgaven.

Et datacenter er en utrolig vigtig brik i alle organisationer i dag. Der findes stort set ikke den arbejdsopgave der ikke kræver understøttelse af IT-systemer. Når der skal etableres installationer til IT-drift, er det derfor meget vigtigt at alle involverede parter forstår vigtigheden af installationerne, og kvaliteten er absolut i top. At tingene så bliver udført til tiden og til den aftalte økonomi har naturligvis og topprioritet.

Dette sikres af DataCenterGruppen med deres store projekterfaring og erfarne projektledere. Der arbejdes konstant på overbygning og udvikling af allerede eksisterende certificeringer inden for design af datacentre og projektledelse. Projektlederne fra DataCenterGruppen er med hele vejen og sikre fremdrift og opfølgning på alle projektets delpunkter, og sikre en rapportering til alle interessenter.

DataCenterGruppen holder styr på projektet.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.

google-site-verification=VxnB6BQMUdcr8Pijn2Ms3fMTwTI3c-damKMErmg_vc8