Total entreprise

Totalentreprise

Hos DataCenterGruppen har vi mange års erfaring med at stå for totalentreprisen af både mindre og større projekter. Derfor kan du trygt overlade dit projekt til os og være sikker på, at alle aspekter er i fuldstændig trygge hænder. Vi har ekspertisen og fagpersonerne til at varetage enhver opgave, og derfor kan vi garantere, at det endelige resultat er af høj kvalitet. Totalentreprise hos DataCenterGruppen er lig med projektering med overblik og udarbejdelse af opgaver i dybden.

Lad DataCenterGruppen stå for hele projektet

Entreprise af datacentre

Vi har mange års erfaring inden for datacentre, hvorunder vi specialiserer os inden for køling, nødstrøm, el, overvågning og brandsikring og vi leverer til hele landet. Et datacenter er en utrolig vigtig brik i organisationer i dag. Der findes stort set ikke den arbejdsopgave, der ikke kræver understøttelse af IT-systemer. Når der skal etableres installationer til IT-drift, er det derfor meget vigtigt, at alle involverede parter forstår vigtigheden af installationerne, og at kvaliteten er i absolut top. Vi står derfor klar til at varetage totalentreprisen på mindre eller større el-installationer, køling, nødstrøm, energioptimering, overvågning, serverrum med mere.

Mange års erfaring med totalentreprise

DataCenterGruppen tilbyder professionel rådgivning fra erfarne projektledere. Vi arbejder konstant på udvikling og fornyelse af certificeringer inden for design af datacentre og projektledelse. Vores projektledere er med hele vejen som totalentreprenører og sikrer fremdrift og opfølgning på projektet og sørger altid for direkte rapportering undervejs. DataCenterGruppen tager sig af alle opgaver fra første ’inspirationsmøde’ til behovsafdækning, tilbudsgivning, implementering, idriftsættelse og service. Vi har styr på detaljerne og bevarer overblikket over opgaven igennem hele forløbet. Hvis du indgår en aftale med DataCenterGruppen, får du en totalentreprenør og rådgiver med mange års erfaring, der får dig i mål på bedst mulig vis.

Kommunikation med vores entreprenør

Med totalentreprise hos DataCenterGruppen garanterer vi, at totalentreprenøren sørger for, at din opgave bliver udført til tiden og til den aftalte økonomi. Totalentreprenøren står for ansvaret og udførslen af projekteringen, så du kan bruge din tid på andre opgaver. Entreprenøren sørger for at kommunikere med dig undervejs, så du som kunde hele tiden er opdateret. Hos DataCenterGruppen får du én leverandør, én kontaktperson, ét projekt – vi holder styr på hele opgaven.

Kontakt os og få et tilbud

DataCenterGruppen råder over erfarne projektledere, som sikrer, at du som kunde får præcis det aftalte til tiden. Har du lyst til at høre mere om fordelen ved at vælge os som entreprenør? Så tøv ikke med at tage fat i os, så vi kan tale om dine muligheder inden for totalentreprise. Du kan fange os på tlf: +7025 2777, via vores kontaktformular eller direkte på e-mail: MAIL@DATACENTERGRUPPEN.DK. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med arbejdet.

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.