UPS nødstrømsanlæg

UPS nødstrømsanlæg

Til sikring af konstant strømforsyning er nødstrømsanlæg i form af UPS (Uninterruptible Power Supply) med batteri backup, den første vigtige enhed. DataCenterGruppen lever og installerer markedets bedste UPS med virkningsgrader på op til mere en 99% under ideale forhold. Forsyningssikkerheden for strøm i Danmark er ekstrem høj, men det må ikke blive en sovepude. DataCenterGruppen hjælper med at holde forsyningssikkerheden oppe.

I Danmark har vi en meget sikker el-forsyning. Faktisk har vi Europas sikreste forsyning lige foran lande som Schweitz og Luxenbourg, men bedre end lande som Norge, Sverige og Finland. Gennemsnitlig har hver forbruger i Danmark et årlig udfald på strømforsyningen på lidt over 35 minutter, fra el-forsyningsselskaberne. Udsvinget er fra ganske få millisekunder og til få timer. Det lyder jo ikke af meget, men kan være helt fatalt for virksomheder og organisationer, hvis medarbejder, produktion og serviceydelser vil være afbrudt i pågældende tidsrum. Endnu mere følsom er organisationer, som operere på forskellige sites og områder, og hvis IT-systemer er centraliseret.

Præcis her kommer UPS-systemer som den absolut bedste måde at undgå nedtid på IT-udstyr.

Der er også stor udvikling på batteridelen til UPS-systemer, da teknologien omkring alternativet til traditionelle blybatterier er i bragende udvikling.

DataCenterGruppen har meget stor erfaring på UPS-anlæg og kan sammen med kunden finde netop det setup der er optimalt

Se et udvalg af vores tilfredse kunder

Gennem tiden har vi arbejdet med en lang række spændende kunder og her ses i lille udsnit.

google-site-verification=VxnB6BQMUdcr8Pijn2Ms3fMTwTI3c-damKMErmg_vc8